Lilian loves... dining | Seafood Bar Amsterdam

Bijgewerkt op: 21 aug 2019

LILIAN REIST VEEL OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR HAAR COLLECTIES. DIT KEER GING DE REIS NAAR .....THE SEAFOOD BAR IN AMSTERDAMSinds enkele jaren wonen wij op het platteland, maar met regelmaat gaan wij nog naar Amsterdam om bij te praten met vrienden. Zij zoeken dan een leuk nieuw restaurant uit, zodat we een beetje op de hoogte blijven van de culinaire ontwikkelingen in de stad.

De laatste keer hadden ze gekozen voor één van de vestigingen van The Seafood Bar.


In 2012 opende de Brabantse familie De Visscher haar eerste restaurant aan de chique Van Baerlestraat. Het was een avontuur, want vader De Visscher was 27 jaar visboer geweest in Helmond en begon nu met zijn kinderen een restaurant in de grote stad. Kernwoorden waren vers, duurzaam, lijn gevangen, zorg en passie, ongedwongenheid. Het succes was er direct en de familie kon de vraag niet aan.


Binnen 6 jaar werden nóg 3 restaurants én een viswinkel geopend in Amsterdam. Alle drie zijn ze trendy ingericht en geven een gevoel van licht en ruimte. De mensen in de bediening zijn prachtig mooi en heel behulpzaam. Je kunt hier uitgebreid dineren met plateaus zeevruchten, kreeft en krab, maar er is ook gedacht aan de kleinere beurs, dus een portie kibbeling behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook kan je bij de restaurants terecht voor een klein hapje: een garnalenkroketje, een paar oesters, een lekker wit wijntje en je kan er weer even tegen.


Een aanrader!


Liefs, Lilian