Lilian loves... nachtjes weg | Altstadt Vienna

Lilian reist veel, op zoek naar inspiratie voor haar collecties. Dit keer ging de reis naar Boutique hotel Altstadt Vienna.


In Wenen vond ik het perfecte hotel. Een hotel dat een kunst maakt van gastvrijheid. Gastvriendschap noemen ze het zelf. Het hotel heet Altstadt Vienna en is gevestigd in een oud patriciërs huis. Het heeft 49 unieke kamers en suites, ontworpen door beroemde architecten, designers en mode-ontwerpers.


Er hangt een groot aantal eigentijdse kunstwerken (foto’s, schilderijen en objecten) die inspireren. De salon staat vol boeken en langspeelplaten. 'S middags is hier een gratis high-tea-buffet en de hele dag staat er een confidence bar tot je beschikking.






Je wordt wakker met een overvloedig ontbijtbuffet, (aangevuld met een dagelijks wisselende kaart) dat in een informele setting wordt geserveerd. De setting nodigt uit tot contact tussen de gasten en tussen gasten en bedienend personeel. Bij terugkomst in je kamer liggen er lieve kaartjes die je erop attenderen dat er lekkernijen op je kussen liggen. Of ze verrassen je met gratis concertkaartjes en lijstjes met de leukste bars en restaurants in de buurt.


Kortom, zoek je een home away from home en hoef je niet op de kleintjes te letten? Boek dan een verblijf in Altstadt Vienna. Je zult niet teleurgesteld zijn!