Lilian loves... De Modefabriek

LILIAN REIST VEEL OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR COLLECTIES. DIT KEER GING DE REIS NAAR ..... DE MODEFABRIEK IN AMSTERDAM


In januari presenteerden veel kledingmerken hun nieuwe wintercollecties op de Modefabriek in Amsterdam. Wij gaan daar altijd naartoe om te kijken of we goed zitten. De collectie van LILIAN voor najaar 2020 is namelijk al klaar en we beginnen binnenkort met de verkoop aan winkeliers.

We worden blij van de nieuwe mode, want die is een stuk vrouwelijker dan de afgelopen seizoenen met veel soepel vallende jurken, zwierige rokken en elegante broek- en mantelpakken. Daar kunnen korte of ¾ laarsjes onder gedragen worden, maar ook de lange laars is helemaal terug van weggeweest.


Het kleurenpallet is dat van een herfstbos: van wolwit en camel naar warm bruin, gebrand oranje, bordeaux rood, groen en hier en daar een vleugje paars. Blauw en zwart worden niet vergeten. Er zijn minder prints dan de afgelopen seizoenen maar ruiten en bloemen spelen nog steeds een belangrijke rol.


Veel stoffen glanzen en worden gecombineerd met mattere materialen zoals wol. Laag over laag blijft favoriet met veel fijne jasjes, vesten en truien om in weg te kruipen.


Eén ding blijft overeind: kleding moet comfortabel zijn en lekker zitten. Dat geldt natuurlijk ook voor de schoenen. En laat LILIAN daar nou expert in zijn! Al onze schoenen passen immers als pantoffels.