Lilian loves... | 25HRS Bar Wenen

LILIAN REIST VEEL OP ZOEK NAAR INSPIRATIE VOOR HAAR COLLECTIES. DIT KEER GING DE REIS NAAR .....25 HRS BAR IN WENEN


Ik ben gek op hoge gebouwen. Je krijgt van bovenaf altijd een goed beeld van een plek. Daarom ga ik in elke stad op zoek naar “de hoogste” bars en restaurants en als er dan nog een (dak)terras bij is, ben ik helemaal gelukkig. Eén van mijn favoriete rooftop bars is 25HRS Bar in Wenen op de bovenste verdieping van het 25HRS Hotel.

De 25HRS Bar is ingericht met een mix van vintage en design en heeft een industriële vibe. Buiten op het dakterras heb je een super uitzicht op het Museumkwartier. Er is een uitgebreide kaart drankjes, van de meest ambachtelijke biertjes tot de meest exclusieve gin-tonics en natuurlijk zijn er ook lekkere hapjes.


Onze Oostenrijkse collega wist precies wat lekker was en ritselde ook meteen een tafeltje buiten. Later op de avond draait een DJ plaatjes, dus je kan de hele dag/nacht blijven plakken. Maar je kunt ook besluiten tussendoor te gaan eten in Italiaans restaurant 1500 Foodmakers op de begane grond. En ga je voor de totaalbeleving, dan kan je ook blijven slapen. Het 25 HRS Hotel heeft als thema 'het circus' en roept met haar inrichting spannende dromen, sensaties en illusies op. Elk van de meer dan 200 kamers en suites is gewijd aan de act van een acrobaat, clown of olifant. Sweet dreams!


Liefs, Lilian